0156-130 10 info@trosagasthamn.se

Gästhamnen

Trosa Gästhamn

seperator

Trosa Gästhamn ligger mellan Nyköping och Södertälje och är ett populärt turistmål för många sommartid. Härifrån kan du lätt gå in till stadens butiker och restauranger.

Om ni önskar ta er runt lite bekvämare så stannar även det populära ”Blå Tåget” nere hos oss som tar dig runt i Trosa helt kostnadsfritt, se tidtabell här.

I den yttre gästhamnen ligger vårat hamnkontor i anslutning till Bensinmacken, om vi inte finns på plats där kan ni alltid kika in i vårt café som ligger precis innan bron ut till piren.

I den yttre gästhamnen finner ni vår fina serviceanläggning där toalett, dusch och bastu finns för våra gäster. Om man behöver tvätta kan man boka tvättmaskin och torktumlare inne på hamnkontoret.

KL

Förutom våra drygt 100 båtplatser så har vi även 6 stycken husbilsplatser med el bakom servicebyggnaden och ytterligare 13 stycken, utan el, vid Edanöbrons fäste. Dessa platser är väldigt populära, dock tar vi inga bokningar.

I inre hamnen är det stävtillägg som gäller under högsäsong (juni – augusti) på båda sidor.

På den västra sidan är det bara vissa platser som är gästhamnsplatser, dessa är uppmärkta med orangea alt. gula skyltar. På den västra sidan finns det endast toaletter, all övrig service finns i yttre hamnen.

I yttre gästhamnen är det gästhamnsplatser placerade på piren. Efter pirens bro uppströms blir det privata båtplatser långsides ända tills man når inre gästhamnen.

Vi har ett begränsat antal gästplatser på balticbryggan, öster om piren. Dessa är markerade med orangea alt. gula skyltar och platserna kan variera under säsongen.

Tyvärr har vi inte någon möjlighet att ta några bokningar av platser då vi är en liten hamn med begränsat antal platser. Kommer ni med båt och inte hittar en plats så kan ni komma in till hamnkontoret så hjälper vi er efter bästa förmåga.

Om ni ankommer till gästhamnen efter stängning kan ni alltid nå oss på vårt journummer.

KL

X